20 oktober, rechtbank Arnhem, 10.40 uur

Een bekend actievoerster tegen de ongebreidelde uitbreiding van zendmasten, Wilma de Jong uit de gemeente Berkelland, gaat dinsdag voor de bestuursrechter bepleiten dat niet de overheid, maar zijzelf haar lichaam bezit. Met andere woorden; dat zij zelf
mag bepalen aan hoeveel straling zij haar lichaam bloot laat stellen door een telecom-provider.
Onze stichting heeft in het verleden ook al acties gevoerd tegen die gemeente, waar het bewustzijn over schadelijke straling niet aanwezig is en dus slaafs aan de smartphone-verslaving toegegeven wordt.
Hulde aan Wilma de Jong voor haar doorzettingsvermogen!!! Het is tenslotte haar gezondheid die de gemeente op wil offeren om al die stralingsverslaafde burgers te vriend te houden. Het is te hopen dat deze rechter meer lef heeft dan zijn collega in Den Haag, die zonder met de ogen te knipperen 5G-providers hun gang liet gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *