Werk a/d winkel om Apeldoorns succes te herhalen.

Woensdag 1 juli komt het bestuur van Stralingsarm NL weer bij elkaar. Nu stichting Stop5GNL het Kort Geding helaas heeft verloren en de Bond Overheidszaken geen melding maakt hoe effectief haar procedure is, blijft overeind staan dat onze werkwijze in Apeldoorn wèl succesvol was.Dus op dat spoor gaan we voort. Liefst in alle gemeenten van het land.Dat vraagt nogal wat van een driekoppig bestuur, maar we hebben er vertrouwen in dat het netwerk van actievoerders door heel het land ook een steentje bij zullen dragen. Zo is de actiegroep Zutphen actief met het starten van een provinciaal burgerinitiatief, waaraan wij uiteraard mee zullen werken.
Onze strategie is gebaseerd op het persoonlijk aansprakelijk stellen van gemeentebestuurders met behulp van een machtiging . Zodat we de pijn daar leggen, waar hij hoort; bij de voorstanders van 5G.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *