Zijn kerktorens brandbestendiger dan zendmasten?

Tot nu toe zijn er 16 zendmasten in brand gestoken; een 17de poging mislukte.
Zoals al eerder vermeld, is 4 en 5G een regelrechte aanslag op de volksgezondheid. Tegenover een aanslag staat juridisch het recht op zelfverdediging.

Al jaren weten wij dat veel kerkbesturen ervoor gekozen hebben hun zwakke financiële positie op te vijzelen door tegen betaling de kerktoren te verhuren aan telecomproviders als montagepunt voor hun antennes. Niet willen wetend van de gezondheidsrisico’s is de keuze voor die jaarlijkse huurinkomsten niet eens een duivels dilemma.

Een van onze donateurs tipte ons over een vergunningsaanvraag om de antennes in een kerktoren in Huissen (Gld) te vervangen. Vervangen van 4 naar 5G? Een mooie gelegenheid om eens ons licht op te steken.
Klik hier om te zien hoe uitgebreid deze vergunningsaanvraag aangekondigd wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *