5G zendmasten afbranden is inderdaad een complot.

Een complot is een geheime samenwerking van mensen met een gezamenlijk doel. Iedereen doet het wel eens; denk maar aan een surpriseparty als iemand jarig is.
Als de Nederlandse Staat, samen met telecomproviders, een  5G netwerk uit rolt en de risico’s voor de volksgezondheid negeert, is dat ook een complet. En helaas geen theorie, maar bittere realiteit.
Waarom wordt uitgerekend 5G op een frequentieband van 60 Ghz vrij door de Staat ter beschikking gesteld??? Terwijl juist op die frequentie in het menselijk lichaam de opname van zuurstofmoleculen in het bloed plaats vindt. Gevolg van de verstoring daarvan met 5G leidt tot…. juist ja, ademhalingsproblemen en longklachten. Eh….. noemen we dat tegenwoordig niet COVID-19 – Coronavirus????
Als de Nederlandse Staat in dit moordcomplot op de volksgezondheid deel neemt, heeft de bevolking het recht zich ter verdedigen. Dat laatste is gèèn complot, maar gewoon de Wet: zelfverdediging. En  pleitbezorgers  van 5G (moordenaars dus), zoals Eric Wiebes, Mona Keijzer en Eric van Rongen mogen allang blij zijn dat de volkswoede zich alleen op de zendmasten richt…….

7 reacties op “5G zendmasten afbranden is inderdaad een complot.”

 1. In de psychologie kennen we het verschijnsel projectie. Iemand, die een blinde vlek heeft voor bepaald eigen niet zo fraai gedrag, ziet dat haarscherp bij een ander en gaat daar tegen tekeer. In dit geval dus die beschuldiging van complotdenkers en doeners. Het is volkomen juist om deze dingen te onderkennen en recht te zetten. I.d.d. die branden zijn zelf verdediging. Heel moedig, dat mensen dit durven te doen. Maar beter was geweest de juridische procedures nu eerst nog de kans te geven alvorens evt. over te gaan tot deze acties.

  1. Het wachten op juridische procedures, die door de NOS en andere staatsmedia niet gemeld worden, krijgen door deze acties mogelijk extra draagvlak. Immers kunnen de rechters nu ervoor kiezen het netjes op te lossen in het voordeel van de mensen. Want als zij nu de overheid/telecomproviders naar de mond praten, weten ze dat er nog veel meer masten zullen sneuvelen.

  1. Inderdaad Paul! Achter 5G zit Eric Wiebes als aanjager; de door de aardgaswinning getroffen Groningen weten alles van hoeveel Wiebes om hun miljardenschade geeft. Die zitten al jààààààren op schadevergoeding te wachten.

 2. Yavanna Kementári

  Al sinds de implementatie van zendmasten hebben wij als burgers geen enkele inspraak gehad of mogen hebben. De regering heeft bergen geld gehad van de telecom om overal zendmasten neer te zetten (2G,3G,4G overal wifi en nu 5G)… Er zijn heel veel mensen al jaren lang ziek van die straling en op een “democratische” manier aan het vechten.. Met de zogenaamde “Corona”uitbraak en de noodwetten hebben we helemaal NIKS meer te vertellen en word er stiekem gewoon landelijk overal Nb-Iot en 5G uitgerold.. Ik heb het lef niet maar ik heb wel respect voor diegene die nu het recht in eigen handen nemen zodat de dodelijke 5G die de 1% wil gebruiken op ons niet gaat werken..

  1. In onze mailbox, maar ook in Facebookchats, krijgen we veel reacties.
   Het siert “ons” in wezen dat we, ook al vraagt het slechts een bivakmuts, een liter benzine en een lucifer, veel van ons dergelijke acties niet durven of willen ondernemen. Wij van Stralingsarm NL zijn van de juridische wetteksten. Tegelijkertijd vragen we ons wel af waarom precies we niet durven (want de pakkans is in wezen nul).

 3. Gina Jockwer

  Maar juist die branden waren de voornaamste aanleiding voor facebook om veel belangrijke Anti 5G groepen te verwiideren ! ( bv Stop5G Deutschland en 2 grote Uk groepen.) Dit kwam hun -verdacht- heel goed uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *