Informatieochtend “Eerlijk over Straling”, 7 maart, Apeldoorn

29 feb 2020:
Omdat eerlijke voorlichting over de gevaren van de straling van mobiele telecommunicatie zeker niet vanuit de gemeente Apeldoorn komt, neemt een aantal burgers deze gemeentelijke taak over en organiseert op zaterdagochtend 7 maart een informatieve bijeenkomst. Twee sprekers vanuit ,,Eerlijk over Straling” praten je helemaal bij en beantwoorden eventuele vragen.
De ochtend vindt  plaats in (hoe treffend!!!) het oude gemeentehuis aan de markt. Ingang is de glazen pui naast de marktkraam van de “Worstenkoning”. Aanvang: 10.30 uur.

1 reactie op “Informatieochtend “Eerlijk over Straling”, 7 maart, Apeldoorn”

  1. Klinkt goed, geweldig dat ook in Apeldoorn eindelijk iets van de grond komt. Wij hebben er zelf helaas de tijd niet voor, maar we kunnen wel bijdragen aan kennis aangaande straling en bescherming hiertegen, omdat we ons hier professioneel mee bezighouden. Mijn vriendin therapeutisch en ik ben kunstenaar/schrijver en ontwikkel tools ter bescherming en doe onderzoek op dit gebied.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *