Stralingsarm NL handhaaft aansprakelijkstelling raadsleden Apeldoorn

16 december 2019:
Vandaag hebben we advocatenkantoor Nysingh laten weten vast te houden aan de aansprakelijkstelling van de 21 raadsleden van Apeldoorn, die op 26 september wethouder Willems niet wilden tegen houden om in tenminste 300 lantaarnpalen 5G zendinstallaties te plaatsen.
De gezondheidsrisico’s voor hun kiezers vinden VVD, D’66, Groen Links, CDA en Lokale Partij Apeldoorn van ondergeschikt belang. In juridische termen heet dat een “onrechtmatige daad” (artikel 162 uit het zesde Burgerlijk Wetboek). En het is het opdringen van een ongevraagde en ongewenste dienst, waar burgers niet aan ontkomen komen, omdat het plaats vindt in de openbare ruimte van de stad. “Wie schade veroorzaakt, moet betalen”. Dus de raadsleden wacht deze week een rekening.
Klik hier om onze brief aan de advocaat te downloaden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *