Een morele ruggesteun

Hoewel wij vanuit Stralingsarm NL absoluut gemotiveerd zijn om 5G uit Nederland te weren, willen we zo af en toe ook medestrijders elders in het land, die zich hopeloos alleen voelen staan ten midden van hordes “niet willen weten” burgers, een hart onder de riem steken. Zelfs al heb jij een beetje moeite met het lezen en begrijpen van Engels, dan nog is de lengte van de lijst met landen, waarin acties tegen 5G plaats vinden, bemoedigend. Geniet ervan en put er moed uit!!! Ook al zwijgt het NOS Journaal en de gewone nieuwsmedia in alle toonaarden; er gebeurt heel veel tegen 5G. Kijk maar eens:
https://www.globalresearch.ca/telcos-losing-battle-impose-5g/5691065?fbclid=IwAR2KDUfiIRqOMf_NrXoUCGTImxTT9HJv1aBI-AOidKReDvyCWVd90Y8rHKo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *