Bestuursvergadering van 4 december jl.

Twee belangrijke agendapunten domineerden de vergadering:
1) Wat is een passend antwoord op de aansprakelijkstelling van de stichting door advocatenbureau Nijsingh in Apeldoorn en haar gemachtigden namens de 21 raadslieden, die graag 5G zenders in 300 lantaarnpalen willen?
Hoe wrang is dat  lokale “volksvertegenwoordigers” op kosten van hun burger/kiezer de dure hulp van een advocaat inroept als bescherming tegen de gevolgen van zijn of haar keuze om diezelfde burger/kiezer bloot te stellen aan een ongetest medisch experiment??? Blijf ons nieuws volgen, want wij werken aan een pittig, netjes geformuleerd en niet mis te verstaan antwoord.
2) Hoe waarschuwen wij de deelnemers van de Vaste Kamercommissie Economische Zaken passend dat wij over 3 weken, als 5G op de agenda staat, niet gebruikt willen worden als proefkonijn in een medisch experiment? We weten immers dat het geweten aldaar gemakkelijk in slaap gesust kan worden door holle frasen als “veilige blootstellingslimieten” en “geen risico’s voor de volksgezondheid”. De bekende riedels, die 30, 40 jaar geleden ook de gewetens susten, toen het over asbest, roken, stikstof en klimaat gingen en waarvan nu bij ons burgers de miljardenrekening op ons bordje ligt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *