Gemeente Noordoostpolder hield informatieavond op 18 november

Met de toenemende onrust over de gevaren voor de volksgezondheid van 5G heeft de gemeente ingestemd met het geven van een informatieavond, daartoe aangespoord door de drijvende kracht (Maroesja van den Berg) achter de Facebookgroep Stralingsbewust Noordoostpolder.
Op zo’n avond is meestal het Antennebureau aanwezig om te verkondigen dat er geen enkel gevaar is voor de volksgezondheid. Daar tegenover stond in dit geval Maroesja met de bewijzen van het tegendeel.
De avond is via deze link terug te zien.

Er wordt op de FB pagina melding gemaakt van lantaarnpalen in de gemeente die heimelijk reeds voorzien zijn van een zendinstallatie. Dat kan wijzen op een gezagsgetrouwe bereidwilligheid. Burgers van de gemeente Noordoostpolder die onze zorgen delen, kunnen zich uiteraard bij ons melden als zij mee willen doen met toekomstige acties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *